Még akkor is, ha kismama vagy. Akkor is ha 40 év feletti. Akkor is, ha nincsenek fogaid, és az összes hajad kihullott.

Megmondom miért.

Mert ez csak matek, és statisztika! Ha blogger vagy, esetleg van egy webáruházad, vagy egy Facebook oldalad, egyáltalán bármilyen internetes oldalad, semmi más nem érdekel, csak a statisztika! Azt szeretnéd, hogy sok olvasód, minél több vásárlód, és egymillió like-od legyen. Ezért görnyedsz egész nap a gép előtt, hogy szép számokat lássál.

De ez qrva sokba kerül! Vagy időbe, és megutálnak, vagy pénzbe, de ez mérhető. Szinte tök mindegy mi a tartalmad. Csak, ha jó picit olcsóbb egy látogató, ha nem, akkor drágább. De így, vagy úgy PÉNZBE kerül. Ám ez emiatt egyáltalán nem rossz befektetés.

Ugyanis, ha vettél magadnak egymillió látogatót, akkor már gyorsan el is tudod őket adni valamilyen formában. A cél csak az, hogy neked egyre kevesebbe kerüljenek, és te egyre többért el tudd adni. Amikor ez nyereséges lesz, akkor már simán ki tudsz szállni jól, mert az oldalnak is van egy értéke (a számoktól függően) amennyiért el tudod adni.

Ilyen egyszerű a Netbiznisz... Nincsenek csodák! Hihetetlen jó tartalmak, vagy mega ütős cikkek, amik maguktól lesznek híresek. Csak tőkével! Még a Facebook-hoz is kellett pénz az elején.

Persze csinálhatod, amit én. Spam-elheted a kommenteket, tolhatod az ingyenes megjelenések végtelen regeit éjjel-nappal. Agyalhatsz, hogy mit tudnék még ingyen kitalálni. De egyedül kevés vagy. El tudsz érni akár napi 1000 látogatót is (nekem sikerült)! De ez még nem elég? Egyébként sosem elég... Mindig több kell.

Kérhetsz segítséget százalékért a cégedben. Mert azt gondolod, ha ezt 5-en csinálnánk, akkor napi 5000 is lehetne. De nem fognak segíteni...Ha megkapják a százalékot,akkor sem! Mert...nem tudom miért. Nekem nem segítettek.

Ezért venned kell segítséget. Ha betolsz 5 millát egy kampányba, max napi 5000 látogatót tudsz szerezni egy hónapig. Nekem ez már jó lenne indulásnak. Ez ugye 33,33 Ft/látogatóba kerülne nekem. Az én oldalam ebből 1500-at el tudna adni Nettó 20 Ft-ért. Az 900.000/hó. Ez még ugyan minuszos, DE ez alatt az egy hónap alatt, össze tudnék kaparni 50.000 email címet, és napi fix 1000 visszatérő látogatót. Az 50.000 email címet naponta hírlevelezném, amiből remélhetőleg 5%-os sikeraránnyal napi 2.500-an feljönnének az oldalra. Tehát már csak 1500 látogatót kell vennem, hogy fenntartsam az 5000-et. Ez már csak 1,5 misimbe kerülne. De növekednem is kéne. Ezért veszek még 5000-et, amiből újabb 3500 marad ingyen.

Így elértem a napi 7000 látogatót saját erőből, amiért már nem kell fizetnem. Ebből 2000-et eladok 20 Ft-ért, és vidáman számolgatom a havi 1,2 millámat. Ha ki akarok szállni, úgy számolom ki az oldal értékét, hogy ha évi 14,4 millát hoz az oldal, akkor egy befektetőnek az évi 20% kamat szerintem nem rossz, de legyen 30! 50 milliót kérnék érte... De miért adnám el? Nekem évi 144%-ot hozott. És persze visszaforgatnám addig új látogatókba a nyereséget, amíg valahol elkezdene stagnálni a statisztika.

Mielőtt még leköpködnétek a számok miatt, természetesen hasra ütős, de nem lehetetlen, végtelenül leegyszerűsített becslésről van szó. Lennének azért költségek is, meg minden, de valami ilyesminek kell a szemem előtt lebegnie, hogy meg tudjam valósítani. :)

Szóval, ha ezt meg tudnám csinálni, simán fölvennélek havi Nettó 248.627 Ft-ért, mert akkor már leszarnám.

Persze ezt én is azért írtam, hogy hátha mégis csoda lesz, és még vennem se kell látogatót. De ha más nem, legalább innen nem anyázom ki a komment SPAM-jeimet! :))

 

Címkék: biznisz blog munka internet üzlet pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://picibob.blog.hu/api/trackback/id/tr33155349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

becsoccsent 2011.08.15. 18:04:42

" Nincsenek hozzászólások. "

segitek ;)

DR.version · http://m-12.blog.hu 2011.08.16. 06:08:23

a blogolas helyett keress egy ertelmesmunkat :) , ebbol ugyanis nem lehet megelni

Pici Bob a hangya · http://baratiajanlat.hu 2011.08.16. 07:38:33

Ez nem egy blog oldalról szól.. Baráti Ajánlat pont hu

Netuddki. 2011.08.16. 09:40:31

Kiscsákó! Mi lenne ha nem szarnád tele a többi blogot a blogodra mutató linkjeiddel?
Csodálom még nem vágtak ki a csába. De ami késik az nem múlik...

Pici Bob a hangya · http://baratiajanlat.hu 2011.08.16. 10:32:02

@kovi1970: Sajnálom, hogy ez Téged ennyire zavar. Tudod ez bármennyire népszerűtlen a Ti köreitekben, nekem olvasókat, és látogatókat hoz az oldalamra ingyen. Ha olvastad a cikkem, akkor láthatod, egyébként ez az eredmény mennyibe kerülne. Szóval, ha Te vagy olyan szerencsés, hogy Index címlapra került a blogod, ezért gondolom nem kapsz pénzt senkitől (vagy igen?), akkor miért fáj, ha ezt mások is ki szeretnék használni? Persze meg van a lehetőséged, hogy moderálj, vagy letilts, de igazából ha ezt átgondolod, miért tennéd? Kit bántok én ezzel? Téged? Ne haragudj, nem állt szándékomban. Sok sikert a továbbiakban!

Pici Bob a hangya · http://baratiajanlat.hu 2011.08.16. 14:53:32

@majkul: Köszi, de nekem magyar látogatók kellenek! :)
süti beállítások módosítása