A terv a következő:

A blogger környezetben baromi népszerűtlen, és közutálatnak örvendő komment SPAM-ek megítélésén szeretnék változtatni, pont egy blogger szemszögéből.

Előző bejegyzésemben már kifejtettem, hogy a bármilyen oldallal rendelkező személyeket, csak a számok motiválják. Látogatottság, olvasottság, statisztika!

Nos, én az oldalam látogatottságát, kampány tőke hiányában (egyenlőre:)), javarészt így tartom fenn. Ezzel sikerült elérnem a napi 500-1000 közötti látogatottságot, ami természetesen nem elég a boldogságomhoz. (Hozzáteszem: valószínűleg a 10-szerese sem lenne elég :)) Ilyenek vagyunk és kész! Nézzünk magunkba, a pénz sem elég sosem. Akkor mi a baj ezzel?

Azt is említettem már többször is, hogy a hangyák ha összefognak, 10-szer akkora súlyt tudnak elcipelni. Levetítve esetünkre, ha összefogunk, együtt 10-szer olyan szép számok felett elégedetlenkedhetünk tovább. :)

Szóval most olyan blogger összefogáson dolgozom ezzel a bejegyzéssel, hogy egy ilyen fajta "titkos" baráti körben engedjük meg egymásnak (és itt és most én leszek az első!), hogy kommentjeinkben igen is "SPAM"-elhessük saját bejegyzéseinket!

Mondok egy példát: Ezt a bejegyzést holnap 1000-en fogják olvasni (Ezt bízd rám ;)). Ti, drága "titkos" barátaim, itt nyugodtan dobjátok be blogjaitok linkjét a kommentekbe! Senkit nem fogok letiltani, lefikázni, kianyázni! Sőt!

Cserébe csupán annyit kérek, ha én átmegyek hozzád, és persze elolvasom a cikkedet, akkor Te is engedd meg, hogy SPAM-eljek. Mi ennek az értelme? Afféle bannercsere. Én adok neked olvasót, és Ti mindannyian adtok vissza nekem is. És akár rajtam kívül egymásnak is! Mindenki, aki ennek a BlogBaráti körnek a tagja, az ezt megteheti.

Nem kell Neked Index címlap, ha csatlakozol! Próbáljuk meg! Mi baj lehet? Nem "szeméttel" lesznek teli a kommentjeid, hanem tartalommal! Hiszen rengeteg érdekes cikkhez juthat el a "körön" belül az olvasó. Nincs ezzel semmi baj.

Szóval barátaim, mától a komment jelszó: "BlogBarát" !

Ha ezt olvasod, nincs letiltás, csak sok-sok olvasó!

Na most már tolhatod a kommentet! :)

Címkék: blog statisztika látogatottság ingyen reklám olvasó blogbarát

A bejegyzés trackback címe:

https://picibob.blog.hu/api/trackback/id/tr963160758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spacegirl · http://makeup.blog.hu 2011.08.17. 21:25:13

rossz helyen spameltél barátom.

cadix · http://www.blog.hu 2011.08.17. 22:10:32

@spacegirl: de még mennyire rossz helyen...
süti beállítások módosítása